Konkurranseregler:

Konkurransen er åpen for alle. Vi oppfordrer spesielt barn og unge til å delta. Hver deltaker kan sende inn maksimalt 8 bilder til konkurransen.
Bildene må være i så stor oppløsning som mulig (minimum 1 MB) og i jpg-format. 
Bildene må være tatt i Øyer. 
Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert. 
Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av personer på bildet. 
Ved bilder av barn under 15 år, må foreldre samtykke på barnets vegne. 
Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.
 
Frist for innsending: 19. september 2021

 

Hvordan sender du inn bilder?

For å sikre god nok oppløsning på bildene dine, vil vi at bildene sendes via fildelingstjenesten https://wetransfer.com/ 
Wetransfer er gratis og du trenger ikke registrere deg for å bruke den, du må ha din egen epostadresse og bruke mottakeradresse  postmottak@oyer.kommune.no
I meldingsteksten skriver du:
- Ditt navn
- Bekreftelse på samtykke fra de som er avbildet
- Hvordan du ønsker å bli kontaktet
 
Du kan også sende bildene direkte til postmottak@oyer.kommune.no Bildene må legges som vedlegg i jpg-format i opprinnelig størrelse.
 

Vinner:

En jury bestående av fire personer fra Øyer kommune kårer vinnerbildet. I tillegg vil juryen plukke ut et fritt antall bilder som vil få særskilt omtale og presentasjon, og flere vil oppleve å få sitt bilde på trykk og/eller nett. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, med vekt på at de skal presentere Øyer kommune som bosted, spesielt i fritid og aktiviteter av alle slag. Juryens avgjørelse er endelig.
 

Om premien:

Vi kårer i utgangspunktet én vinner, som mottar et gavekort på 1 000 kr.
 

Publisering:

Øyer kommune forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendte bilder og bruke bildene i Øyer kommunes kommunikasjonskanaler (eget trykt materiale som publikasjonen Hærdera, brosjyremateriell, o.a., nettsider og sosiale medier). Bildene kan bli beskåret i forbindelse med eventuell offentliggjøring.
Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen, og for å kreditere rett fotograf ved eventuell publisering. Etter konkurranseperiodens slutt vil de øvrige av disse opplysningene bli slettet.