Påmelding og mer informasjon på www.batterijakten.no

Miljøagentene arrangerer Batterijakten for femte gang fra 8. til 28. mars 2017. I år har vi fått med oss komiker og underholder Mikkel Niva på laget og vi gleder oss til å sette i gang med vårens store skoleaksjon for miljøet!

I Batterijakten skal elevene samle inn så mange brukte batterier som mulig, og sørge for at de gjenvinnes i stedet for at de havner i søpla, eller enda verre – i naturen. De 12 000 første som melder seg på i forkant av konkurransen vil motta innsamlingsposer i økologisk bomull til hver elev, tape til å tape polene på batteriene og en plakat til klasserommet for å holde orden på hvor mye dere har samlet inn. Vi vil også sende med «Den lille batteriskolen» slik at du som lærer enkelt kan bruke batterijakten i undervisningen. Alle som deltar får diplom og de beste batterijegerne vinner pengepremier som kommer hele klassen til gode!

I år får to hovedvinnere premier á 30.000 kroner som vi oppfordrer dere til å bruke på miljøformål/å bygge samhold i klassen. Nytt av året er en bildekonkurranse med fokus på kreativitet og engasjement som premieres med 5.000 kroner hver uke. Alle kan vinne bildekonkurransen uavhengig av antall batterier klassen har samlet inn.

Det er selvfølgelig gratis å være med på Batterijakten. Det eneste som kreves, er ditt og elevenes engasjement. Konkurransen gir elevene muligheten til å lære mer om gjenvinning og hvordan vi kan ta vare på jordens ressurser.