OM GÅRDEN OG MENNESKENE
Skarsmoen Gård ble godkjent som Inn på tunet-gård i 2018 og ligger vakkert til midt mellom Øyer og Tretten. Her bor Merethe sammen med noen ungdommer og alle dyra på gården. Lise og Steinar er aktivt med i gårdsmiljøet her og tar oss med på oppdagelsesferd i nærmiljøet :)

HOS OSS FÅR DU
Her på gården har vi hester, kaniner, hunder, katter, marsvin, høner, geiter og minigriser. Disse skal ha daglig stell og fores og det håper vi du vil være med på når du kommer. Dyra er vant med barn, og hestene er godt vante med barn på ryggen.
Her kommer vi til å lage mat i Trollskogen, vi lager natursti og vi kommer til å bruke dagene ute. Kanskje vi får se beveren bygge demning ved Lågen?
Snekkerverkstedet vil være åpent og der er det mulighet for å lage fuglehus som vi kan henge opp i trærne i Trollskogen, eller kanskje du vil ta med hjem?
En av dagene drar vi til fjells.
Vi har tro på at det i 2020 kan være sunt å la humla suse litt… Dagene vil derfor ikke bli delt inn i absolutte tidsbolker. Litt av poenget er å ta dagene litt som de kommer og bruke den tiden vi trenger på de ulike aktivitetene

PRAKTISK INFO
Leiren vil pågå mandag til torsdag i uke 26 og 32. Oppmøte på gården mellom klokka 07:30 – 08:00. Der kan du hentes igjen mellom klokka 16:30 og 17:00.
Si ifra om evt. allergier/medisiner/spesielle behov ved påmelding.
Ha med nødvendig utetøy og et ekstra skift, gode sko og regntøy ved behov.
Husk solkrem!
Kontaktopplysninger:
Merethe:
Mobil: 993 94 436
Epost: merethe.nesbo@gmail.com
Adresse: Kongsvegen 1091, 2635 Tretten