Norske julesanger og klassiske perler

I år får vi gleden av å høre vakre toner fra mezzosopranen Marianne Beate Kielland akompanert av ektemann og organist Knut Kirkesæther.
Denne konserten blir nok en perle som føyer seg pent inn i rekken av gode klassiske opplevelser. Vi håper at mange finner veien til kirka til 3.dagskonserten også i år.
 
Marianne Beate Kielland har mange plateutgivelser bak seg og kom i år med en vakker juleplate som har fått strålende kritikker. Hun er kjent fra konserter i inn og utland. I høst var hun på konsertturne i Argentina sammen med argentinske musikere.
 
Marianne Beate Kielland er regnet som en av Skandinavias fremste sangere. "Som en internasjonalt meget etterspurt konsert-sanger, opptrer hun jevnlig i konserthus og ved festivaler i Europa og Japan, med et usedvanlig bredt repertoar som strekker seg fra tidlig barokk, klassisisme, romantikk til samtidsmusikk" ( Fra Den Norske Opera sin omtale av Kielland).
 

 

 

 

 

Billett kr 250,-, barn under 16 år gratis
Billettsalg ved inngangen
ARR: Utvalget for kirkemusikk og Øyer kirkeakademi

 

Norske julesanger og klassiske perler

Knut Kirkesæther har utdannelse som organist, men har i like stor del av yrkeskarrieren arbeidet innen musikkadministrasjon. Han er daglig leder for Lofoten Kammermusikkfestival.