I kommunestyremøtet torsdag 30. oktober klappet kommunestyrerepresentantene da de fikk nyheten. Også rektorene ved barneskolene Aurvoll og Solvang er overveldet over tilbudet fra Hafjell og Øyer kommune.

Mari Botterud forteller at hun er kjempeglad for den store gaven som barna på Aurvoll og Solvang barneskoler har fått fra Hafjell Alpinsenter AS. - Det er få kommuner som er så heldige å få en slik gave til skolebarna sine, sier hun. - Jeg er stolt av alpinsenteret vårt, og takker hjerteligst på vegne av barna. Så håper jeg at mange benytter dette tilbudet, og at vi møtes i alpinbakken, avslutter hun.

Ordfører Alpint.jpg

Hafjell jobber aktivt med rekruttering på flere områder, der en del av målsettingen selvsagt er å få flere barn og unge ut på ski. - Vi håper tilbudet vi nå har et samarbeid med kommunen om, resulterer i at flere barn og unge får muligheten til å benytte seg av anlegget, sier daglig leder i Hafjell Alpinsenter, Odd Stensrud.

Tilbudet gjelder for øvrig alle barn i kommunen, til og med 7. trinn i barneskolen. Sesongkortet gjelder både for Hafjell og Kvitfjell, og kan hentes ut i billettutsalget i Hafjell. - For de som ikke har Key Card fra før, må dette kjøpes for 75 kroner.

Foto: Jørgen Skaug og privat.