Sted og tid: Stavsplassen, onsdag 10.august kl. 09.30 – 14.30.

Passende for: Barn og unge som har lyst til å oppleve hest og hesteaktiviteter på nært hold. Arrangementet passer best for de uten erfaring med hest eller nybegynnere, alle aldre. Foreldre for barn under 9 år må være tilstede pga. sikkerhet rundt hest, men alle foreldre er hjertelig velkomne. Maks antall påmeldte barn: 50 stk.

Beskrivelse av arrangement: Stav KRK har hvert år minirideleir åpent for alle aldre og nivåer, men man må ha med egen hest. I år ønsker vi å utvide dette ved å invitere barn og unge som ikke har egen hest, eller har liten eller ingen erfaring med hest og hesterelaterte aktiviteter til åpen dag hos oss. Vi stiller med hester, medhjelpere og lunsj. Arrangementet er gratis, men at det er bindende påmelding. Vi håper alle respekterer dette og gir beskjed ved avbud slik at eventuelle barn på venteliste kan delta. Det blir tatt bilder i regi av Stav KRK, ved påmelding godkjennes dette. Det etterstrebes anonymitet. Det skal ikke tas bilder av andre enn egne barn under vårt arrangement.

Påmelding: Skjer via linken under. Minner om at det er begrensede plasser og bindende påmelding. Ved mange interesserte kan Stav KRK vurdere å kjøre en lignende dag ved en senere anledning. Ved fullt arrangement vil linken slutte å fungere og du kan sette ditt barn på venteliste.

Påmeldingsskjema: https://forms.gle/JHWd9RBt2cWezqQF7

Venteliste: https://forms.gle/w2qebjt4ZCVkv44d9

Plan for dagen:
Kl. 09.30:
• Oppmøte og velkomst. Registrering og navnelapp på brystet. Inndeling i grupper etter antall påmeldte.
• Sikkerhetsregler rundt hest.
• Info om natursti/quiz som kan gjennomføres mellom kl. 10.00 og 14.00.

Kl. 10.00:
Gr. 1 og 2: Stelle hest i Stallringen og runderidning på ridebanen i Stallringen
Gr. 3 og 4: Kjepphestridning ved ridehallen og kjøretur med hest og vogn ved ridehallen

Kl. 11.00:
Gr. 3 og 4: Stelle hest i Stallringen og runderidning på ridebanen i Stallringen
Gr. 1 og 2: Kjepphestridning ved ridehallen og kjøretur med hest ved ridehallen

Kl. 12.00 Lunsj og grilling

Kl. 13.00:
Kjepphestkonkurranser og utdeling av premiesløyfer

Kl. 14.30: Terrengtrening som alle kan være med å se på. Her vil det være hester som hopper terrenghinder i stor fart, alle barn som vil se på dette må ha med seg en ansvarlig voksen.

Ta med: Ha på godt fottøy, klær etter været og gjerne egen sykkelhjelm. Vi har hjelmer til utlån. Ta gjerne med litt ekstra drikke.

Ved spørsmål, ta kontakt med oss på post@stavkrk.no

Med vennlig hilsen Stav kjøre- og rideklubb