«Jeg kom i kontakt med Frisklivssentralen mai 2019 etter en prat med moren min. Jeg skjønte endelig at det var på tide å ta ansvar for egen helse, men visste ikke om jeg klarte det på egen hånd. Jeg følte meg alltid trygg og i et ikke dømmende miljø, og opplevde at nervene forsvant kjapt. Vi brukte første time på å bli kjent, kartla helsetilstanden og snakket om mine mål. Videre hadde jeg oppfølgningstimer hvor vi snakket om hvordan ting gikk og ting jeg trengte veiledning til. I tillegg til samtaletimer fikk jeg tilbud om en prøveperiode og treningsopplegg på et treningssenter»,

4 måneder etter:  
«Det er nå snart 4 måneder siden jeg startet min «helsereise» og jeg kan ærlig si at jeg ikke hadde klart dette alene. Man er nødt til å jobbe hard med seg selv, men bare det å ha en nøytral person å snakke med om dette har hjulpet stort. Jeg har nå gått ned hele 25kg og har lagt om livsstilen min helt. Det beste med det hele er at tilbudet koster veldig lite! Tusen takk for all hjelp jeg har fått, det har virkelig forandret livet mitt til det bedre».

1 år etter:
«I dag er det akkurat ett år siden jeg var hos dere for første gang. Jeg husker jeg var nervøs og flau over at det hadde gått så langt at jeg trengte hjelp. Det er det beste valget jeg har tatt noensinne. Ikke bare for den fysiske helsen min, men den mentale også. Det var rett og slett starten på mitt nye liv. Sammen med din veiledning og min stahet så har jeg klart å endre livsstilen min til det bedre. Jeg har kommet mye lengre enn jeg noen gang kunne håpet på, på så kort tid».

«Jeg har til sammen nå gått ned 56 kg. Det er nesten et helt menneske det!  Jeg har fremdeles en liten vei å gå for å nå min idealvekt, men med tanke på hvor jeg startet så er det ikke utenkelig at jeg kommer dit. Jeg får ofte spørsmål om hva jeg har gjort for å miste all denne vekten. For å være ærlig så er jeg litt forvirret over hva jeg har gjort selv. Jeg forteller dem da hva du fortalte til meg. Et godt norsk variert kosthold og regelmessig mosjon. Føler jeg har blitt ett prakteksemplar på at det faktisk fungerer i praksis. Jeg hadde ikke helt troen på det i starten, men nå kan jeg ikke skjule at det har fungert».

1 år og 5 måneder etter:             
«Nå har det gått snart 1 år og 5 måneder og jeg har gått ned 60 kg. Men viktigste av alt er at jeg har fått et nytt liv. Jeg har fått en ny livsgnist, og glede i å ta vare på kroppen min. Jeg har blitt sterkere både fysisk og psykisk, og alle hverdagsaktiviteter er enklere å utføre. Jeg sover bedre og føler meg mer uthvilt.  Alt i alt har jeg hatt en stor livsstilsendring, og det er nok det som har gjort at jeg har klart å holde på så lenge. Det blir som alle andre ting en rutine. Noe som ikke er enkelt, men med litt viljestyrke og ikke minst starthjelp fra damene fra Frisklivssentralen så har jeg troen på alle som ønsker å gjøre en endring!»

Mvh Christine