Øyer kommune arrangerte fotokonkurranse også i 2013, med god respons. Den gangen ble førstepremien delt mellom to fotografer - som begge fikk hver sin premie; middag for to på Pellestova. I år premieres vinneren (eller vinnerne) med søndagslunsj for to personer på Glomstad gjestehus på Tretten.

Om premien:

Glomstad gjestehus serverer god norsk tradisjonsmat, og hver søndag fra 13.00 til 16.00 står lunsjbordet dekket. Lunch buffet’n består av flere hjemmelagede varme og kalde retter, samt et rikholdig dessertbord, - og de reklamerer med at de har Gudbrandsdalens beste rømmegrøt!

Konkurranseregler:

Konkurransen er åpen for alle. Hver deltaker kan sende inn maksimalt 5 bilder til konkurransen.

Bildene må være i så stor oppløsning som mulig (minimum 1 MB) og i jpg-format. Bildene må være tatt i Øyer. Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelle personer på bildet. Ved bilder av barn under 15 år, må foreldre samtykke på barnets vegne. Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.

Øyer kommune forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendte bilder og bruke bildene i Øyer kommunes kommunikasjonskanaler (eget trykt materiale som publikasjonen Hærdera, brosjyremateriell, o.a., nettsider og sosiale medier). Bildene kan bli beskåret i forbindelse med eventuell offentliggjøring.

Juryen består av tre personer som plukkes ut av Øyer kommune. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, med vekt på at de skal presentere Øyer kommune som bosted, i fritid, aktiviteter av alle slag, og naturen i kommunen. Juryens avgjørelse er endelig.

Innsending:

Frist for innsending er 1.10.2015. Bilder til konkurransen sendes som vedlegg til e-post til: postmottak@oyer.kommune.no. E-posten må også inneholde fotografens navn, adresse og telefonnummer. I tillegg må det bekreftes at eventuelle personer på bildet har gitt sitt samtykke til offentliggjøring.

Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen, og for å kreditere rett fotograf ved eventuell publisering. Etter konkurranseperiodens slutt vil de øvrige av disse opplysningene bli slettet.

Foto: En collage av vinnerbildene fra 2013 av Kristin Merete Kolbu og Jørgen Skaug.