Konkurranseregler:

Konkurransen er åpen for alle. Hver deltaker kan sende inn maksimalt 5 bilder til konkurransen.

Bildene må være i så stor oppløsning som mulig (minimum 1 MB) og i jpg-format. Bildene må være tatt av M.A.U.R. Du kan kun delta med bilde du selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelle personer på bildet. Ved bilder av barn under 15 år, må foreldre samtykke på barnets vegne. Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.

Premiering:

Vi kårer første, andre og tredje premie, som vil bli honorert slik:

  1. premie:         Et liteverk av Erik Pirolt, kunstneren som har laget M.A.U.R.
  2. premie:         1000 kr
  3. premie:         500 kr

Pengepremiene er fra Oppland fylkeskommune og Dale-Gudbrand Pilegrimssenter. I tillegg vil juryen plukke fritt ut et antall bilder som vil få særskilt omtale og presentasjon, og flere vil oppleve å få sitt bilde på trykk og/eller nett. 

Innsending:

Frist for innsending er 28.8.2020. Bilder til konkurransen sendes som vedlegg til e-post til : postmottak@oyer.kommune.no E-posten må også inneholde fotografens navn, adresse og telefonnummer. I tillegg må det bekreftes at eventuelle personer på bildet har gitt sitt samtykke til offentliggjøring.

 

M.A.U.R. står langs Pilegrimsleden ved Kløv i Øyer kommune. Kløv ligger mellom Rindal og Stalsbjørsvea, og du kan gå fra begge disse utgangspunktene. Kunsteverket er plassert ca 30 meter vest for Pilegrimsleden oppe ved Kløv.