Fylkesmannen i Innlandet har satt i gang et prosjekt, «Inspirasjonskorpset», hvor de ønsker å sette fokus på trivsel og livsglede hos personer i risikogruppen over 65 år som har fått endret hverdagen sin som følge av virusutbruddet. Fredag 3.juli inviterte de til gårdskonsert på Jevne gård i Øyer. 

Erling Jevne er et av medlemmene i Inspirasjonskorpset.  Da han ønsket forsamlingen velkommen til gårds, fortalte han spøkefullt at fylkesmannen hadde ringt og spurt om han ville være en del av prosjektet midt i lamminga og at Inger Lise hadde sagt ja på hans vegne. I ettertid var det en selvfølge at han skulle delta, som han selv så godt formulerte det: jeg ønsker å heie på de som heiet på meg da jeg var aktiv skiløper. 

Erling og Inger Lise.jpg

Vi ankom flotte Jevne gård i delvis sol, men med svarte skyer hengende over fjellsidene i nord. Jevne var pyntet til fest og en bedre ramme for en utendørs opplevelse kan knapt tenkes. 

Da varaordfører Nisveta Tiro ønsket velkommen og Inger Lise Jevne ønsket velkommen til gårds, kom regnet med gode vindkast. Programmet ble rokkert og etter gode ord fra assisterende Fylkesmann Sigurd Tremoen, velferdsdirektør Eli Blakstad og inspiratører Erling Jevne og Torbjørn Løkken, ble vi flyttet inn i like flotte omgivelser innendørs. 

Nisveta Tiro.jpg Inger Lise.jpg Ass Fylkesmann Sigurd Tremoen.jpg velferdsdirektør Eli Blakstad.jpg

Inne fikk vi servert nydelige kanelboller og kaffe, før Atterljomen underholdt oss med god musikk og like gode historier om musikken de spilte. Perfekt musikk til omgivelsene. 

Atterljomen.jpg

Siste post på programmet var "Trim med Erling og Torbjørn" og det var både latter og gode minner da begge kom joggende inn i historiske drakter. Trimøkten var godt tilpasset til publikummet og de to muntre karene fikk trimmet lattermusklene våre like mye som armer og bein. 

Erling og Torbjørn 1.jpg Erling og Torbjørn 2.jpg Erling og Torbjørn 3.jpg

 

På vegne av Øyer kommune takker vi for invitasjonen, vi hadde en flott og inspirerende dag.