Øyer helsestasjon tilbyr gruppeveiledning for foreldre i programmet Circle of Security (COS) / Trygghetsirkelen. Foreldreveiledningskurset COS skal gi foreldre verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir og hva du som forelder kan gjøre for å møte disse behovene bedre. Målet er at barnet ditt skal få hjelp til å kjenne seg trygg og på den måten stå sterkere rustet til å møte utfordringer vi møter i livet. Kurset kan også bidra til et godt samspill mellom deg og barna dine. 

 

P 9GZkp 9C 0h 2qAAAAABJRU 5ErkJggg==

 Kurset varer i 1 ½ time hver gang ukentlig i 6-7 uker. Vi bruker en del film-klipp av samspill mellom foreldre og barn, og snakker sammen i gruppa med utgangspunkt i filmklippene og dagens tema. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å dele av egne erfaringer. Kurset er gratis og holdes på helsestasjonen. Kurset er tenkt for foreldre og at man ikke har med barn. Det vil være 8-10 deltagere per gruppe. Førstemann til mølla.

 

Oppstart planlagte kurs i 2023

Kurs på dagtid:
- Fredag 29. september kl. 08.15-.09.45 (påmeldingsfrist: 8. september).

Kurs på kveldstid:
- Onsdag 8. November kl. 17.00-18.30 (påmeldingsfrist 18. oktober).

 

Påmelding via www.helsenorge.no

Fremgangsmåte: (logg inn med Bank-IDà trykk på aktuelt barnàse alle helsekontaktene dineàhelsestasjon/skolehelsetjenesteàskriv melding).