Torsdag 8.mai, kl. 18.00 åpner Kreftforeningen en helt ny møteplass på Lillehammer for alle som er berørt av kreft. Tilbudet er åpent for alle i Lillehammer og kommunene rundt.  

Ordfører i Lillehammer kommune, Espen Johnsen og distriktssjef i Kreftforeningen, Berit Jevnaker vil stå for den formelle åpningen. Etterpå serveres det kaffe og kake, og vi lar praten gå løst rundt bordene. Kreftkoordinator Marie Fonstad vil også være tilstede.

Møteplassen vil holde til i Villa Utsikten i Storgata 9 i Lillehammer,  kl. 1800-2000. I løpet av våren vil møteplassen være åpen torsdager i ulike uker: torsdag 22.mai, 5.juni og 19.juni. Til høsten vil møteplassen vil starte opp igjen i august/september. Tilbudet er gratis

Møteplass i Kreftforeningens regi er et uformelt møtested for alle som  er berørt av kreft, enten de har eller har hatt kreft selv, er pårørende eller etterlatte. Her får de som ønsker det mulighet for å møte andre mennesker i liknende situasjon, i en hyggelig og avslappet atmosfære, helt uforpliktende. Enkelte kvelder blir det ulike temaer, og vi håper også at pasientforeningene i området vil være tilstede innimellom. Vi tar gjerne imot innspill fra deltakerne om temaer de ønsker skal settes på agendaen.

Kreftforeningen ønsker på denne måten å kunne gi et bredere tilbud til enda flere som har behov for direkte kontakt. Mange kreftrammede etterlyser et uformelt treffsted hvor man kan treffe andre i liknende situasjon. Vi håper tilbudet vil oppleves som et kjærkomment møtested med lav terskel for å stikke innom.

Møteplassen skal drives ved hjelp av frivillige, som ser fram til å være vertskap. Kreftforeningens frivillige er medmennesker som har tid for andre og engasjement for kreftsaken.