Vi har sett at maskinkjørte løyper er tilnærmet like gode 5-6 dager etter siste kjøring. Ta dette i betraktning når du er på skisporet.no og ser at det f.eks er mer enn 2 dager siden siste kjøring. Kombiner vurderingen med dine egne "værdata". Lokale forhold med vindtrekk kan likevel føre til noe gjenblåsing.

Over helgen er det varslet mildere vær, og litt etterlengtet snøfall i fjellet. For løpende informasjon om status for de enkelte løyper, og følge løypemaskin og snøscootere via GPS, henvises til www.skisporet.no/oppland/oyerturskiloyper Legg denne siden inn som en av dine favoritter i din nettleser!

Sist helg hadde vi strømproblemer på en av snøscoterene nord i fjellet, slik at GPS-sender mot skisporet.no var ute av drift. Men løypene ble kjørt, og dette er noe som kan skje.

Hafjell Ski Marathon

Søndag 17. februar arrangerer Øyer-Tretten IF Ski og Hafjell for første gang det nye turrennet Hafjell Ski Marathon. Løypene går i vakre Øyerfjellet, i all hovedsak i deler av Øyer Turskiløyper SAs flotte løypenett.

Skriv deg inn i turbøkene!

Alle 10 turbøker er nå lagt ut i postkassene slik: Reinakrysset, Knidalen (v/ Hornsjø), Sjøseterkrysset, Lienden, Svartåsen, Pølkrysset, Rognhaugen, Glømmesetra, Digeråsen og Ner-Åsta. Skriv deg inn og vinn premie ved sesongslutt!

Alle veger fører til Øyerfjellet!

Fra sør til nord kan du følge en av disse fjellvegene til parkeringsplasser rett ved løypenettet: Hundersetervegen, Lie-Hornsjøvegen, Augsetervegen, Aksjøsetervegen, Holmsetervegen, Østfjellvegen og Veslesetervegen. Eller du kan ta Gondolen i Hafjell Alpinsenter til Mosetertoppen.

Det snør ikke skispor!

Frivillig bidrag til løypekjøringen mottas til enhver tid med stor takk til bankonto nr. 1644 23 86300. - det er vi som lager skisporene for deg!

God tur i Øyerfjellet!