Sist helg og i denne uken har det vært svært kaldt, ned mot -20 grader. Det er varslet litt mildere i helgen, fra -11 til -14. Fordelen med kulden nå er at vann, bekker og myrer fryser til, og vi kan motta mer snø på et perfekt underlag. Det er varslet litt snø søndag og mandag som kommer.

Tidligløypa "Hornsjørunden" har meget bra forhold. Runden går strekningen Gaiastova-Pellestova-Reinakrysset-Hornsjø Høifjellshotell-Sjøseterkrysset-Pellestova (ca 25 km). Denne løypa blir ved behov også kjørt kommende fredag, lørdag og søndag. Doble spor med skøytetrasse i midten. Flere andre løyper er grunnpreppet og sporsatt, f.eks rundt Hafjell og løyper med utgangspunkt Liesetra.

I nordre deler av Øyerfjellet kjørte Hjelpekorpset med scooter sist helg etter bilvegen Holmsetra–Pølen–Steinsetra-Kjeiken-Nysetra–Grunna–Svarthaugen, og i løypa mot Brennlia og tilbake til Holmsetra. Det er prøvekjørt løyper ellers i terrenget, men det blir ikke kjørt mer før det kommer mer snø. De oppkjørte løypene står fint til kommende helg, men ny oppkjøring blir vurdert ved behov.

For løpende informasjon om status for de enkelte løypene, og følge løypemaskin og snøscootere via GPS, henvises til skisporet.no/oppland/oyerturskiloyper. Legg denne siden inn som en av dine favoritter i din nettleser!

 Åpningsfest på Mosetertoppen

Det minnes om åpningsfesten på Mosetertoppen lørdag 8. desember. Les mer på www.hafjell.no