Det er langt mellom Broadway og Øyer. Og det er forskjell på proffer og amatører.  Men innsatsviljen og spillegleden tror vi er like stor begge steder. I mars 2020 hadde vi lagt bak oss et drøyt halvår med intens øving av sanger, koreografi og teater.  Roller var fordelt og innstudert.  Kostymer var sydd.  Kulisser var snekret og malt.  Våre altfor få kroner var snudd og brukt på begge sider.  Utallige arbeidstimer var lagt ned i alle ledd. Vi var så godt som klare for premieren.  Bare finpussen den siste uka sto igjen.  40 forventningsfulle ungdommer fra 13 år og godt opp i 20-åra sto nervøse og trippet på startlinja!  Så kom pandemien..

Våren 2022 ble det bestemt at vi skulle gjøre et nytt forsøk på å sette opp Hairspray.  Gnisten ble tent på ny og det var en herlig følelse!

Etter koronaårene opplevde de fleste kulturskoleren merkbar nedgang i antall elever.  Slik har det også vært med musikalgruppa vår.  Da vi høsten 2022 startet innøving av Hairspray på nytt, var 25 ungdommer med oss. Vi bestemte oss derfor for å invitere med oss Øyer Teaterlag i rollene som de voksne.  Og slik ble det.  Vi har øvd hver torsdag siden september, danset, sunget, svettet og slitt.  Og nå er vi klare igjen!  Med nye ungdommer.  Med nye voksne.  Med de samme instruktørene. Og Ikke minst; med den samme gleden og forventningen! 

Musikalen Hairspray fra 60-tallets Baltimore inneholder i tillegg til mye god musikk, også mange av de kjente musikal-temaene.  Kjærlighet står i sentrum, men også rasediskrimineringen i 60-åras USA.

Vår Hairspray kan du se i amfiet på Solvang skole:

Fredag 21. april klokken 19.00

Lørdag 22. april klokken 18.00

Søndag 23. april klokken 16.00

 

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster.no eller i døra før forestillingene.

Det blir salg av kaffe og kaffe. 

VELKOMMEN til et fyrverkeri av et show!