Quality Hotel & Resort Hafjell mottok gull for arbeidet med å bygge Norges råeste destinasjon. Hotellet er en del av hotellkjeden Nordic Choice Hotels, og dette er første gang prisen går til et enkeltstående hotell. Gullet ble blant annet gitt for å se utover egne vegger og tenke helthetlig i sin satsning, - tørre og ta en sterk posisjon som blir lagt merke til i mediebildet.

I juryens begrunnelse heter det blant annet: “Gjennom å skape et engasjement som strekker seg fra miljøtiltak til helsetiltak og råe utendørsaktiviteter, har denne vinneren gått utenfor sine egne vegger og satt fokus på en hel destinasjon på Hafjell.” Satsningen på Hafjell har fått meget god omtale og resultert i en kraftig økning i gjestedøgn.

-Vi har jobbet knallhardt for å sette Hafjell på kartet. Nå ser vi at arbeidet gir sterke resultater i form av flere gjestedøgn. Vi er stolt av å være en del av Hafjell, og håper at stadig flere skal oppdage de unike kvaliteter ved destinasjonen, sier Richard Paulsen, hotelldirektør ved Quality Hotel & Resort Hafjell.