Ridehallen skal omgjøres til lokalt ølbryggeri og vil også bli innredet som ølhall for bl. a. Stavsmartn. Ølbrygger Erling Nustad er vel kjent i Øyer og har lang erfaring med ølbrygging. Tilgangen til rent vann er god og Øyer har tidligere hatt stor produksjon av humle. "Et svært spennende prosjekt med store muligheter", sier Erling Nustad.

Dette er en betydelig endring av planene for Stav, og endelig får kommunen til næringsutvikling slik intensjonen har vært. For info om prosjektet er det folkemøte tirsdag denne uken kl 15.00 i den gamle ridehallen. For å skape oppmerksomhet rundt de fremtidige planene vil det bli servering av lokalprodusert øl. Ta kontakt med Torstein Hansen eller Laila Odden på 61 26 81 00 eller mail for å høre om planene og delta på prøvesmakingen.

Det lokale ølbryggeriet kommer i stand på bakgrunn av samarbeid med Aass Bryggerier som er Norges eneste privateide bryggeri.  Ferdigstillelse av ølhallen med bryggeri vil være 1.8.2014. Åpningsarrangement er planlagt under sykkelbirken med levering av lokale varer til arrangementet. For å få dette på plass trengs det frivillige som kan bidra. Her oppfordres nevenyttige treslinger til å bidra i denne dugnadsinnsten. Ta kontakt med Torstein Hansen for å delta.

Saken er ennå ikke politisk forankret, men blir fremlagt formannskapet den 8.4.