Ved tjenesten Veg, Vann og Avløp er det ledig to 100 % faste stillinger som driftsoperatør, da 2 av våre erfarne driftsoperatører går av med pensjon i løpet av 2022.
 
Virksomheten har ansvar for kommunale veger, kommunal vannforsyning og avløpsbehandling. Utbygging i Hafjellområdet (fritidsboliger) og planer for utbygging av boligområder vil bidra til å øke omfanget de neste årene. Det er i alt 13 stillinger ved virksomheten.
 
Hovedarbeidsområder vil være drift og ettersyn/vedlikehold av kommunens VA-instalIasjoner. Vi har i dag ansvar for 1 avløpsrenseanlegg, 2 vannverk (grunnvann), 26 høydebasseng, 27 avløpspumpestasjoner og ca. 150 km vann- og avløpsledninger. Noe arbeid med vedlikehold av veg må påregnes.
 
Stillingene ønskes fortrinnsvis besatt av personer med teknisk utdannelse/erfaring innen drift VA. Andre søkere med relevant utdanning/fagbrev eller erfaring kan vurderes til stillingen. For den ene stillingen er det i tillegg ønskelig med kompetanse innen elektro/automasjon. Erfaring fra og interesse for systematisk kvalitetssikringsarbeid er også ønskelig.
Stillingene inngår i et team og søker må derfor ha gode samarbeidsevner, men også kunne jobbe selvstendig. Personlig egnethet og gode referanser vil bli vektlagt. Søker må disponere egen bil og ha førerkort kl. B. I tillegg er det ønskelig at søker har førerkort kl. BE.
 
Stillingene vil etter en opplæringsperiode komme inn i en beredskapsvaktordning med hjemmevakt. For tiden innebærer dette vakt hver 6. uke. Responstiden til beredskapsvakta må være innenfor rimelig rekkevidde. Vaktordningen kompenseres i henhold til hovedtariffavtalens § 4 og 5. 
 
Tilsetting i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, tariffavtaler og reglement. Lønn etter avtale. Ønsket tiltredelsesdato er 1. mai 2022.
 
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til: 
Konstituert tjenesteleder Hege Tandberg, tlf. 938 56 113, e-post: hege.tandberg@oyer.kommune.no
 
Øyer kommune benytter elektronisk søknadsskjema, dette finner du her.
 
Kopier av vitnemål og attester skal ikke legges ved søknaden, men legges fram ved evt. intervju. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
 
Søknadsfrist: 15. januar 2022.