Frisklivsgrupper - timeplan

Vi har et variert gruppetreningstilbud som passer de fleste. Dette er på dagtid på Jorekstad. Tilbudet koster kr. 400,- for 3 måneder. 

Passer ingen av disse tilbudene for deg kan du ta kontakt så finner vi en annen løsning som passer for deg.  

 

 

 

 

Friskliv Senior

Friskliv Senior er trening for deg som er godt voksen og ønsker å få bedre kondisjon, bli sterkere og bedre balansen. Forskning viser at kroppen responderer på trening selv når vi blir eldre. Kanskje det er akkurat da det er viktigst å trene? For være med må du kunne gå uten hjelpemidler. 

Treningen foregår på Jorekstad onsdager kl 13-14 og er utendørs på vår, sommer og høst. Vi trekker inn utpå høsten og vinteren. 

Seniorgruppa er veldig populær men vi har alltid plass til deg. Ta kontakt om du ønsker å prøve. 

Tilbudet koster kr. 500,- per halvår. 

 

 

 

Modig 18-30

Friskliv Modig er for deg fra 18 år og oppover som ønsker å komme i gang med aktivitet. Aktivitetstilbudet er tirsdager kl. 14-15. Aktivitet og oppmøtested varierer fra uke til uke for å prøve ulike tilbud. Aktivitetsgruppa er et samarbeid med NAV. Tilbudet er gratis, åpent og uforpliktende.  Lurer du på om dette passer for deg? Kom og prøv da vel! 

Frisbee.jpg

 

Friskliv Barn 9-12 år

Friskliv Barn er for barn i alderen 9-12 år. Dette er en aktivitetsgruppe for barn som ikke driver med annen organisert idrett og som kan ha glede av mer fysisk aktivitet. Det er fokus på mestring og lekpreget aktivitet. Gruppa er innendørs på Jorekstad tirsdager kl. 16-17. 

Studenter fra Høyskolen Innlandet har ansvaret for gjennomføring av aktivitetsgruppa. Dette er studenter som går tredje året på bachelor i idrettsvitenskap på HINN, Lillehammer. Tilbudet er gratis. Ta kontakt med oss for påmelding eller om du lurer på noe.