Øyer kommune har i dag sendt ut SMS til alle som er født i 1947-1955.
Dette står i SMS fra Øyer kommune:

«Øyer kommune tilbyr koronavaksine til våre innbyggere. Svar JA på denne meldingen dersom du ønsker koronavaksine.  Ved svar JA, vil du bli kontaktet for time. Nærmere informasjon finnes også på kommunens hjemmeside. https://www.oyer.kommune.no/lokal-informasjon-om-korona-vaksinering.6358334-545668.html»

Har du ikke mottatt SMS?
Registrer deg ved å sende melding her hvis du ønsker vaksine: https://helserespons.no/web/oyer/andrehenvendelser/ eller send SMS til 2097, start meldingen med ØYER.

Vi gjør oppmerksom på at tidspunkt for når vi kontakter dere for time er avhengig av når vi får vaksiner til kommunen. Vi setter ikke opp timer før vi vet at vi har tilstrekkelig med vaksiner. Vi forventer at vaksineringen i Øyer vil foregå over flere måneder.

Mobiltelefonnumrene er hentet fra kontakt- og reservasjonsregisteret og det er mulig at telefonnummer tilhører en ektefelle eller pårørende.  Der det er flere i husstanden i samme aldersgruppe som ønsker vaksinen, må disse registrere seg hver for seg.

Vi oppfordrer alle til å prøve å organisere transport til vaksinering selv, men trenger du hjelp, ta kontakt med oss.

Er du pårørende til noen i denne aldersgruppen? Spør gjerne om de har fått informasjon og/eller trenger bistand til å registrere seg.

Telefonnummer koronavaksinetelefonen: 476 45 411.