Øyer kommune, tjenesteenhet Plan og utvikling, har ledig 100 % stilling som tilsynsansvarlig, da vår tilsynsansvarlig har valgt å begynne i annen jobb. Tjenesteenhet Plan og utvikling har ansvar for behandling av bygge- og delingssaker, alle typer arealplaner og oppmåling/kartverk. Nærheten mellom fagfolkene gir en særlig god mulighet som tilsynsansvarlig til å arbeide planmessig, helhetlig og effektivt. Øyer kommune har hatt en sterk vekst de senere år med økt tilflytting og er etablert som hytte- og turistdestinasjon. Veksten fortsetter, og det er mange utfordrende arbeidsoppgaver. Med stor vekst, er også behovet for oppfølging og tilsyn stort.

 

Tilsynsansvarlig vil ha hovedarbeidsfelt innenfor:

  • Utøve tilsyn etter Plan og bygningsloven og miljøvernlovgivningen, med hovedtyngde på byggesak
  • Utarbeide tilsynsplan og koordinere kommunens arbeid med tilsyn innenfor enhetens fagfelt
  • Samarbeid med Arbeidstilsynet og andre myndighetsorganer i tilsynssaker
  • Det må også kunne påregnes andre arbeids- og forvaltningsoppgaver

Kvalifikasjoner

  • Det er ønskelig med god kjennskap til Plan- og bygningsloven
  • Det er ønske om juridisk eller byggteknisk utdanning, men annen relevant utdanning fra universitet eller høyskole blir også vurdert
  • Realkompetanse og god kjennskap til Plan- og bygningsloven kan erstatte formell utdanning
  • Erfaring fra tilsynsarbeid er en fordel
  • Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt

Vi legger vekt på at søkeren har initiativ, er målorientert, har gode samarbeidsevner og kan jobbe selvstendig. Søker må ha gode kommunikasjonsegenskaper og en god skriftlig og muntlig framstillingsevne (norsk).  Søkere må kunne stille egen bil til tjenestekjøring og ha førerkort kl. B.

Vi tilbyr gode muligheter for faglig utvikling. Den som blir ansatt vil komme til et trivelig arbeidsmiljø med gode kollegaer og engasjerende og utviklende arbeidsoppgaver.

Ansettelse skjer på vanlige kommunale vilkår, med god pensjonsordning i KLP og fleksitid. Avlønning etter avtale iht. utdanning og erfaring. Kontorplass i Øyer rådhus.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til tjenesteleder Øystein Jorde, tlf. 468 04 065.

Vi ber om at søkere bruker elektronisk søknadsskjema og at søknaden er så fullstendig som mulig.

Kopier av vitnemål og attester skal ikke legges ved søknaden, men legges fram ved evt. intervju.  Søknadspapirer returneres ikke. Søkerlisten vil være offentlig med mindre spesielle forhold kan dokumenteres iht. Offentleglova.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Søknadsfrist: 4. januar 2021.