OPPLAND RØDE KORS OG BARNAS RØDE KORS vil i år for første gang i samarbeid planlegge for å arrangere Ferie for alle høstferieopphold på Spidsbergseter på Venabygdsfjellet.
Ferie for alle er Røde Kors sitt gratis ferietilbud og vil i år arrangeres den
 
10.- 13. oktober 2022
på Spidsbergseter, Venabygdsfjellet
 
 
Hva kan familiene forvente?
Tid sammen med familien din, gratis ferieopphold med aktiviteter, frokost og middag på hotellet, være sammen med og treffe andre familier samt glade og trivelige frivillige fra Røde Kors som veileder og støtter dere gjennom oppholdet. I tillegg blir det kanskje tid til flere dukkerter i hotellets basseng?
 
De som melder seg på må være interessert i og like godt å delta aktivt på en sosial ferie med mye tid utendørs. Aktiviteter som kan foregå på detter ferieoppholdet er hesteridning, sykling, kano og båtliv, friluftsliv, fjelltur, uteaktiviteter, bading og familietid.
 
Foreldrene har selv ansvaret for å ha med tilstrekkelig med klær og utstyr og stå for nødvendig grensesetting og ta ansvaret for egne barn. Røde Kors sine frivillige er tilstede som tilretteleggere for aktivitet. Endringer i skisserte aktiviteter kan forekomme.
 
Påmelding: 
Søknadsfrist 5.9.22.  Påmelding er bindende, og familiene må delta aktivt på oppsatte aktiviteter.
Påmelding via Sunniva Bergstedt, koordinator for barn og unge. Tlf.nr 416 10 720 eller epost: sunniva.bergstedt@oyer.kommune.no
 
Selv om familien blir meldt på er det IKKE sikkert den får plass, siden vi ofte har mange søkere til plassene vi kan tilby. I tillegg vil det bli prioritert de som ikke har vært på opphold tidligere, som er mellom 3-5 stk. i familien, som har et eller flere barn i alderen 6- 13 år.